Bugün, 24 Haziran 2024 Pazartesi

Büyükşehir Zabıtası Erdek'te Denetimlere başladı

Büyükşehir Zabıtası Erdek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelerde denetimlere başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelerde denetimlere başladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinde yer aldığı Erdek merkez ile kırsal mahallelerde sorumluluk alanlarında gerçekleştirilen denetimlere, Erdek Terminal Müdürü Yalçın Ortaç’ta eşlik etti.
Erdek liman bölgesi, terminal ve Alaattin Mahallesindeki Düşler Parkı alanında incelemeler yapan ekibin çalışmaları devam ederken, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’le karşılaştı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, Balıkesir’in 30 Mart 2014 tarihi itibarıyla büyükşehir olmasından yaklaşık 1 yıl sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipleri ilçede görmekten mutlu olduğunu gelen heyetle paylaştı.
İlçedeki denetimlerini sürdüren büyükşehir zabıta ekipleri de, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında incelemelere başladıklarını, amaçlarının yaz sezonunda Erdek ve bağlı kırsal mahallelerde herhangi bir sorun yaşanmaması için alınacak önlemlerin tespitine çalıştıklarını kaydetti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Erdek’teki çalışmaların daha hızlı ve sağlıklı devam etmesi için Erdek Terminalinde Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na ait bir büronun hazırlanarak faaliyete geçtiğini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Erdek merkez ve kırsal mahallelerde, büyükşehir zabıta ekiplerinin denetim ve kontrollerinin aralıksız devam edeceğini açıkladı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazartesi 34.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Salı 33.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli